ΓΡΑΦΙΚΕΣ ΤΕΧΝΕΣ

Μακέτα, κάρτα, αφίσα, σελιδοποίηση, επιγραφές, εκτυπώσεις, web design...

Γραφιστικές υπηρεσίες υψηλής ποιότητας, βάση της πολυετής εμπειρίας μας σε σχεδιασμό εντύπων, περιοδικών, λογοτύπων και ιστοσελίδων. Από την έμπνευση μιας ιδέας, το σχεδιασμό προσχεδίων έως το τελικό αποτέλεσμα, οι υπηρεσίες μας είναι συνεπείς, αξιόπιστες σε ανταγωνιστικές τιμές.

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Γραφικές τέχνες

Γραφικές τέχνες

Σχεδιάζουμε για εσάς μακέτα, λογότυπο, κάρτα, αφίσα, έντυπο, φυλλάδιο, πανό, βυνίλιο, πόστερ, μουσαμάς, καμβάς, ταπετσαρία και άλλα.

Επαγγελματική κάρτα

Επαγγελματική κάρτα

Η επαγγελματική κάρτα πολύ σημαντικός παράγοντας της επαγγελματικής σταδιοδρομίας: Εκεί αποτυπώνονται όλες οι πληροφορίες που χρειάζεται ο υποψήφιος πελάτης ώστε να επικοινωνήσει με τον κάτοχό της.

Αφίσα - Έντυπο

Αφίσα - Έντυπο

Η αφίσα είναι ένα μεγάλο κομμάτι χαρτί, με κείμενο και εικόνες, συνήθως τυπωμένο, που αναρτάται σε τοίχο ή σε άλλη παρόμοια επιφάνεια. Συχνά είναι εργαλείο διαφήμισης, προπαγάνδας, διαμαρτυρίας ή τρόπος για να περάσει ένα μήνυμα.

Εκτυπώσεις

Εκτυπώσεις

Με 3 σύγχρονα μηχανήματα LASER τυπώνουμε για τον πελάτη και φέρνουμε το επιθυμητό αποτέλεσμα. Με το κοπτικό μας οι δουλειές γίνονται πιο επαγγελματικές. Μικρού τιράζ t-shirts εκτυπώνουμε στη πρέσα μας.

Web hosting & domain

Web hosting & domain

Κατοχυρώστε σε εμάς το όνομά σας για την προσωπική σας ιστοσελίδα σε τιμές "χαμηλές" και αποκτήστε τον ανάλογο χώρο για το Internet.

Κατασκευή ιστοσελίδων

Κατασκευή ιστοσελίδων

Η κατασκευή ιστοσελίδων απαιτεί μεράκι φαντασία και γνώσεις. Το να μεταφέρεις σαν επαγγελματίας την φυσική σου επιχείρηση στο Internet απαιτεί σωστό σχεδιασμό κινήσεων, άψογη στρατηγική πωλήσεων και σωστούς συνεργάτες.

Η ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ

Σε ένα πολύ ιδιαίτερο και οικείο χώρο, στον οποίο ο Σάκης και ο Γιάννης (τα 2 αδέλφια) έχουν δώσει την δική τους ταυτότητα, στο βιβλιοπωλείο που αποτελεί μια πραγματική κοιτίδα γνώσης και πολιτισμού για τους επισκέπτες του.

Σχετικά με εμάς

Η Ιστορία μας

Βρισκόμαστε στον όμορφο Πυργετό Λάρισας και η αγάπη μας για τις γραφικές τέχνες και γενικότερα για το χαρτί, μας ώθησε να ανοίξουμε ένα βιβλιοχαρτοπωλείο τον Σεπτέμβριο του 2005.

Γραφιστικές υπηρεσίες υψηλής ποιότητας, βάση της πολυετής εμπειρίας μας σε σχεδιασμό εντύπων, περιοδικών, λογοτύπων και ιστοσελίδων. Από την έμπνευση μιας ιδέας, το σχεδιασμό προσχεδίων έως το τελικό αποτέλεσμα, οι υπηρεσίες μας είναι συνεπείς, αξιόπιστες σε ανταγωνιστικές τιμές. Η τεχνογνωσία η οποία έχει αποκτηθεί κατά τη διάρκεια των ετών, στο χώρο των γραφικών τεχνών είναι ένα πολύ σημαντικό για εμάς. Μέσα από αυτή τη γνώση, με γνώμονα πάντα τις ιδιαιτερότητες – ανάγκες της αγοράς, στόχος και σκοπός της εταιρίας, είναι να βρίσκεται ένα βήμα μπροστά από την ανάγκη του πελάτη, προσφέροντας αξεπέραστες ποιοτικές λύσεις σε γρήγορους χρόνους παράδοσης.

Προσωπικές πληροφορίες

  •   +30 2495042913
  •   40007, Πυργετός Λάρισας, Ελλάδα
  •   sakis40008@gmail.com

ΤΑ ΕΡΓΑ ΜΑΣ

5000
ΚΑΡΤΕΣ
1800
ΑΦΙΣΕΣ
10000
ΜΑΚΕΤΕΣ
65
WEB SITES

ΜΑΘΕΤΕ ΟΤΙ...

Έχοντας 18 χρόνια εμπειρίας στο internet μπορούμε να εγγυηθούμε ελκυστικές παρουσιάσεις που θα εκτοξεύσουν την εταιρία σας και θα προβάλουν δυναμικά τα προϊόντα σας. Ο ενθουσιασμός και ο επαγγελματισμός μας έχουν καταξιώσει στο χώρο και το πάθος μας για δημιουργία εκφράζεται μέσα από τα έργα μας. Το να επικοινωνήσετε μαζί μας και να μας ζητήσετε να ξεκινήσουμε ένα νέο project είναι για εμάς μία νέα πρόκληση για ένα νέο ταξίδι στο φανταστικό κόσμο του internet.
SAKIS

SAKIS

Graphic Artist
Μας αρέσει να σχεδιάζουμε και να δημιουργούμε όμορφα και λειτουργικά web sites και να διαφοροποιούμαστε με τον δικό μας τρόπο. Άσχετα με το budget που διαθέτετε είμαστε σε θέση να σας παραδώσουμε ένα έργο case study που θα ικανοποιεί και πληροί όλες τις προδιαγραφές σας. Επικοινωνήστε μαζί μας είτε τηλεφωνικά στο 24950-42913 είτε μέσα από τη φόρμα επικοινωνίας. Εμείς θα ανταποκριθούμε άμεσα και θα κάνουμε τα πάντα ώστε να δώσουμε λύσεις που θα μεγαλώσουν την επιχείρηση σας.
JOHN

JOHN

Web Developer
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μην διστάζετε να επικοινωνήσετε μαζί μας. Είστε αυτός που μπορεί να κάνει το πρώτο βήμα.