Το Βιβλιοχαρτοπωλείο μας από το 2005 δίπλα σας

Γραφικές τέχνες

Βιβλία, Χαρτικά, Είδη για τον μαθητή και τον δάσκαλο, Αναλώσιμα για επιχειρήσεις, Περιφερειακά υπολογιστή, Είδη ζωγραφικής, Είδη για πλέξιμο, Δώρα, Παιχνίδια, Χειροποίητα είδη.

Επαγγελματική κάρτα

Η επαγγελματική κάρτα πολύ σημαντικός παράγοντας της επαγγελματικής σταδιοδρομίας: Εκεί αποτυπώνονται όλες οι πληροφορίες που χρειάζεται ο υποψήφιος πελάτης ώστε να επικοινωνήσει με τον κάτοχό της.

Αφίσα - Έντυπο

Η αφίσα είναι ένα μεγάλο κομμάτι χαρτί, με κείμενο και εικόνες, συνήθως τυπωμένο, που αναρτάται σε τοίχο ή σε άλλη παρόμοια επιφάνεια. Συχνά είναι εργαλείο διαφήμισης, προπαγάνδας, διαμαρτυρίας ή τρόπος για να περάσει ένα μήνυμα.

Η Ιστορία μας

Βρισκόμαστε στον όμορφο Πυργετό Λάρισας και η αγάπη μας για τις γραφικές τέχνες και γενικότερα για το χαρτί, μας ώθησε να ανοίξουμε ένα βιβλιοχαρτοπωλείο τον Σεπτέμβριο του 2005.

Η ομάδα μας

Σε ένα πολύ ιδιαίτερο και οικείο χώρο, στον οποίο ο Σάκης και ο Γιάννης (τα 2 αδέλφια) έχουν δώσει την δική τους ταυτότητα, στο βιβλιοπωλείο που αποτελεί μια πραγματική κοιτίδα γνώσης και πολιτισμού για τους επισκέπτες του.

Βρείτε μας

Contact Us

Please enter your name.
Please enter a message.