ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

Το Βιβλιοχαρτοπωλείο μας από το 2005 δίπλα σας

Το Βιβλιοχαρτοπωλείο μας ιδρύθηκε το 2005 στον Πυργετό Λάρισας υπό την Διεύθυνση του κου Κουρκούμπα Αθανασίου. Επί σχεδόν 12 έτη  ζωής το «Βιβλιοχαρτοπωλείο μας» αποτελεί σήμα κατατεθέν ως ένα από τα πληρέστερα Βιβλιοχαρτοπωλεία στο Δήμο Τεμπών όσο αφορά τη ποιότητα & τη ποσότητα των προϊόντων μας αλλά και την εξυπηρετικότητα.

Σε ένα πολύ ιδιαίτερο και οικείο χώρο, στον οποίο ο Σάκης και ο Γιάννης (τα 2 αδέλφια)  έχουν δώσει την δική τους ταυτότητα, στο βιβλιοπωλείο που  αποτελεί μια πραγματική κοιτίδα γνώσης και πολιτισμού για τους επισκέπτες του, καθώς οργανώνει παρουσιάσεις προϊόντων  και διάφορες εκδηλώσεις .

Το κατάστημα διαθέτει σχολικά και χαρτικά, που καλύπτουν κάθε προτίμηση και οποιαδήποτε οικονομική δυνατότητα.
Εδώ επίσης μπορεί να βρει κανείς επώνυμες σχολικές τσάντες σε προσφορά και πολλά άλλα προϊόντα σε τιμές ιδιαίτερα ελκυστικές.
Στο βιβλιοπωλείο μας ο μαθητής μπορεί να προμηθευτεί σχολικά βιβλία, βοηθήματα όλων των εκδοτικών οίκων και ξενόγλωσσα, στις καλύτερες τιμές της αγοράς.
Επιπλέον, μπορείτε να βρείτε ή να παραγγείλετε εξαιρετικά λογοτεχνικά βιβλία που θα σας ταξιδέψουν στον ελεύθερο χρόνο σας.
Τέλος, στο βιβλιοπωλείο μας θα βρείτε είδη για χόμπι όπως ζωγραφική, χειροτεχνία κλπ. που σίγουρα θα ευχαριστήσουν όποιον ασχολείται με αυτά.

Η υπόσχεσή μας

Το Βιβλιοχαρτοπωλείο μας & οι Συνεργάτες του θα ήθελαν να ευχαριστήσουν για τη 12χρονη κοινή πορεία του καταστήματος με τους πελάτες. Από τις αρχές του 2005 μέχρι και το 2017 έχουν σταθεί δίπλα μας και η εγγύησή μας είναι η διατήρηση και η αναβάθμιση του καταστήματος για ακόμα καλύτερη εξυπηρέτηση.

 [supsystic-gallery id=4]