ΣΤΑΜΠΑ

Η εταιρεία μας  δραστηριοποιείται και εξειδικεύετε στο χώρο της εκτύπωσης T-shirt από το 2005.

Έχοντας πίσω μας πολυετή εμπειρία στο χώρο της ένδυσης συνεργαζόμαστε με τις μεγαλύτερες εταιρίες της Ευρώπης και προσφέρουμε σε εσάς την καλύτερη ποιότητα υφάσματος και εκτύπωσης.

Το 2005 ανοίξαμε το πρώτο μας κατάστημα στον Πυργετό Λάρισας. Εκεί ξεκίνησε ένα μαγικό ταξίδι για εμάς με μέρες γεμάτες έμπνευση και δημιουργία. Δημιουργία που ακολουθούσε πολλές φορές ιδέες των πελατών μας.
Έτσι μετά από τόσα χρόνια είμαστε σε θέση να μπορούμε να εξυπηρετήσουμε όλα τα γούστα και όλες τις απαιτήσεις.

Από το 2009 και πλέον  τα μπλουζάκια μας γυρίζουν σε όλη την Ελλάδα μέσω του διαδικτυακού μας καταστήματος , ανανεώνοντας συνεχώς σχέδια και ιδέες και έχοντας πάντα σαν πρωταρχικό μας μέλημα την καλύτερη ποιότητα σε συνδυασμό με την πιο φιλική τιμή.

Το 2013 ανανεώσαμε & το φυσικό μας κατάστημα. Μεταφερθήκαμε σε άλλο πιο μεγάλο χώρο, δίνοντας σας την επιλογή να μας επισκεφτείτε για την παραλαβή της παραγγελία σας, αλλά και σιγουριά στις αγορές σας.

Τα μπλουζάκια μας τυπώνονται και ψηφιακά με απευθείας εκτύπωση χρώματος στο ύφασμα, ακολουθώντας την τελευταία λέξη της τεχνολογίας στην εκτύπωση και διατηρώντας όλα τα κορυφαία υλικά που χρησιμοποιούμε ως τώρα.

Τέλος το 2017 ανανεώσαμε & το διαδικτυακό μας κατάστημα. Μετά από πολύ κόπο, πολλές ώρες και πολύ δουλειά από εμάς και τους συνεργάτες μας, ετοιμάσαμε ένα νέο e-shop ριζικά ανανεωμένο. Νέο σχεδιαστικό πρόγραμμα με απίστευτα λειτουργικές επιλογές σχεδίασης ακόμη και για τους πιο αρχάριους χρήστες. Νέο τρόπο παρουσίασης και επεξεργασίας προϊόντος και πολλές ακόμη λειτουργίες και δυνατότητες για πιο φιλικό εύχρηστο & ασφαλές περιβάλλον.

Ανανεώνουμε συνεχώς σε θέματα εξοπλισμού, ασφάλειας , σχεδίων & υπηρεσιών, ακολουθώντας τα Παγκόσμια πρότυπα στην ποιότητα υπηρεσιών & προϊόντων.