ΤΑΜΠΕΛΑ

Επιγραφές – Πινακίδες – Ταμπέλες

Η εταιρεία μας ασχολείται με τις επιγραφές και τη διαφήμιση  από τις αρχές  του 2005.  Προσφέροντας άριστη ποιότητα τόσο στην κατασκευή όσο και στη συντήρηση των προϊόντων μας, καταφέραμε να καταξιωθούμε στο χώρο της επιγραφής και της διαφήμισης. Πινακίδες παντός τύπου  υπάρχουν ετοιμοπαράδοτες να καλύψουν όλες τις απαιτήσεις. Ταμπέλες σε όλα τα μεγέθη, παραδίνονται αυθημερόν, αξιοποιώντας την τεράστια εμπειρία μας στην κατασκευή μακέτας.

Η οπτική επικοινωνία της επιχείρησής σας περνά μέσα από το μεράκι μας για σύγχρονες επιγραφές.

Στόχος μας είναι να δημιουργήσουμε τις προϋποθέσεις ώστε οι επιγραφές σας να λειτουργήσουν ως απαρχή για ένα δυναμικό ξεκίνημα για την επιχείρησή σας, είτε αυτή είναι πρωτοεμφανιζόμενη στην αγορά, είτε έχει διανύσει οποιαδήποτε πορεία. Πολύ εύκολα θα αντιληφθείτε ότι το σήμα κατατεθέν μίας επιχείρησης είναι το θέμα της επιγραφής του. Ένα λογότυπο, ένα μήνυμα ή έστω ένα απλό κείμενο, είναι ικανά να αλλάξουν την εικόνα που έχουν οι πελάτες σας για το προϊόν σας. Πόσοι από εμάς δεν έχουν καταναλώσει κάποιο προϊόν μόνο και μόνο επειδή κάποιο μήνυμα μας επηρέασε υποσυνείδητα;

Το θέμα δημιουργίας ή ανανέωσης των επιγραφών σας ανήκει στο ευρύτερο πλαίσιο της διαφήμισης. Αν λοιπόν είστε έτοιμοι να αντισταθείτε στην οικονομική κρίση, δώστε νέα πνοή στην επιχείρησή σας με τον πιο αναίμακτο τρόπο. Μέσα από μία τεράστια γκάμα προϊόντων μπορείτε να βρείτε λύση στα μέτρα σας.

ΕΠΙΓΡΑΦΕΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΙΔΩΝ & ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗ

Στο site μας σας παρέχουμε όλες τις πληροφορίες για να αποφασίσετε το είδος της επιγραφής που σας ταιριάζει. Με φωτογραφικό υλικό  μπορείτε να έχετε μία πρώτη εικόνα της διαφημιστικής σας επένδυσης. Σε περίπτωση που δεν μπορείτε να αποφασίσετε καλέστε μας για να σας δώσουμε την καλύτερη λύση ή οποιονδήποτε δυνατό συνδυασμό.

Μπορείτε να μας εμπιστευθείτε για τις νέες σας επιγραφές… καλέστε μας για οποιαδήποτε πληροφορία.

Φωτεινές επιγραφές

Ο περισσότερο διαδεδομένος τρόπος προβολής του ονόματος ή του λογοτύπου της επιχείρησής σας είναι οι φωτεινές επιγραφές. Το θέμα που προβάλλεται στην επιφάνεια της επιγραφής σε συνδυασμό με το πάντρεμα των χρωμάτων και των contrast που δημιουργούμε, σε συνάρτηση πάντα με την φωτεινότητά του, κερδίζουν τις εντυπώσεις με την πρώτη ματιά.

Το πλεονέκτημα των φωτεινών επιγραφών είναι ότι μπορούμε να επιλέξουμε να προβάλλουμε την επιχείρησή μας όλο το εικοσιτετράωρο.

Επιγραφές αλουμινίου

Το αλουμίνιο είναι το πλέον ανθεκτικό υλικό που σε βάθος χρόνου αφήνει αναλλοίωτο το σώμα της επιγραφής σας. Με ψηφιακή εκτύπωση μπορούμε να διαλέξουμε και να αποτυπώσουμε από μία ανεξάντλητη γκάμα χρωμάτων και θεμάτων, δίνοντας τον προσωπικό σας χαρακτήρα στις ταμπέλες σας. Μπορούμε να δημιουργήσουμε ένα απλό πλαίσιο ή αντίστοιχα να στρανζτάρουμε για μεγαλύτερη ασφάλεια και ανθεκτικότητα.

Απλές επιγραφές

Στην κατηγορία αυτή ανήκουν όλες οι επιγραφές που θέλουν ελάχιστο χρόνο κατασκευής και εύκολο τρόπο τοποθέτησης. Μουσαμάς απλός ή με μπουντούζια και ψηφιακή εκτύπωση, διάτρητος μουσαμάς, αυτοκόλλητα γράμματα ή χαρτί πλαστικοποιημένο, διάτρητα βινύλιο. Όλα τα υλικά είναι άριστης ποιότητας και επωνύμων εταιρειών, γεγονός που εξασφαλίζει μέγιστη διάρκεια ανθεκτικότητας.

Στην κατηγορία αυτή εκτυπώνουμε σε PVC μουσαμά με μελάνια solvent και τελαρώνουμε σε πλαίσιο με στραντζαριστά σίδερα.

Plexiglass επιγραφές

Με το υλικό plexiglass μπορούμε να δημιουργήσουμε επιγραφές πρωτότυπες που αποδίδουν κύρος και εμφάνιση ικανές να ξεφύγουν από τις κλασικού τύπου κατασκευές. Μπορούμε να αποτυπώσουμε τις ιδέες σας σε οποιαδήποτε διάσταση επιθυμείτε και προσθέτοντας διάφορες δημιουργικές πινελιές να τις κάνουμε να ξεχωρίζουν. Μπορούμε να αναρτήσουμε μία επιγραφή plexiglass απευθείας στη κάθετη επιφάνεια, να την στηρίξουμε σε αποστάτες ή ακόμα και να κατασκευάσουμε ειδική βάση στήριξης.

Επιγραφές – Αυτοκόλλητα

Σε αυτήν την κατηγορία μπορούμε να εκτυπώσουμε ψηφιακά οποιοδήποτε θέμα επιλέξετε και να γίνει πλαστικοποίηση (ματ ή γυαλιστερή), αναλόγως το αποτέλεσμα που επιθυμείτε.

Μπορείτε να αναρτήσετε την επιγραφή σας πάνω σε γυάλινες επιφάνειες με απλό αυτοκόλλητο, ή να τυπώσετε σε διάτρητο μουσαμά ή αυτοκόλλητο (one way).

Ειδικές κατασκευές

Σε αυτήν την κατηγορία ανήκουν όλες οι επιγραφές που χρίζουν μελέτης τόσο στον σχεδιασμό όσο και στη κατασκευή και υλοποίηση του προϊόντος. Μεταλλικά γράμματα, κουτιαστά γράμματα, ανάγλυφα γράμματα, διάτρηση, περιγραμματική κοπή, πυλώνες, και ό,τι μπορείτε να φανταστείτε, μπορούμε να σας καθοδηγήσουμε με απόλυτη υπευθυνότητα και επαγγελματισμό.

Η εταιρεία μας παρέχει υψηλού επιπέδου υπηρεσίες σε όλους τους πελάτες μας που έχουν σκοπό να μας εμπιστευτούν είτε στο ξεκίνημα είτε στην διάρκεια των επιχειρηματικών τους δραστηριοτήτων. Εκτός από την κατασκευή νέας επιγραφής αναλαμβάνουμε και την ανακατασκευή της παλαιάς σας επιγραφής / ταμπέλας / πινακίδας. Σας καθοδηγούμε στον σχεδιασμό του εταιρικού σας λογοτύπου, καθώς και στην σχεδίαση της μακέτας σας. Επίσης κατόπιν συμφωνίας σας παρουσιάζουμε σε εικόνα την όψη της τελικής εμφάνισης της επιγραφής που θα αποφασίσετε.

Οι υπηρεσίες μας:

  • σχεδιασμός λογότυπο-μακέτας
  • τοποθέτηση
  • συντήρηση
  • αντικατάσταση